10 goede redenen om met Labeur in zee te gaan

Vakmanschap

De medewerkers van Labeur kennen hun stiel. Sommigen als geen ander. Labeur investeert permanent in opleidingen. Daar worden de medewerkers nog beter van. En de klant ook.

Geregistreerd aannemer
Labeur heeft – dankzij het kwalitatieve werk – een erkenning als geregistreerd aannemer. Wenst u als particulier een BTW-attest? Labeur kan het u bezorgen? Wil u genieten van de vele subsidies die de Vlaamse of de federale overheid voorziet voor renovatiewerken? Voor dakisolatie? Dan is Labeur uw ideale partner.

Lage kostprijs
Vzw Labeur streeft geen winst na. Overschotten investeert Labeur in nieuwe tewerkstelling. Labeur werkt marktconform, zonder buitensporige prijzen. Kortom, Labeur levert betaalbaar kwalitatief werk. En da’s in deze crisistijden mooi meegenomen.

Oog voor mens en milieu
Labeur heeft oog voor mens en milieu. Daken isoleren gebeurt enkel met ecologische materialen. Pleisteren gebeurt uitsluitend met natuurlijke gips. Labeur hanteert enkel watergedragen verf en schildert liefst met natuurlijke verf. Ecologische materialen zijn niet enkel beter voor het milieu; ze zijn ook leuker – en vooral: gezonder – om mee te werken.

Kwaliteit
Bij Labeur is werk geen race tegen de tijd. Labeur wil goed werk leveren. Soms kost dat extra tijd maar altijd komt het de kwaliteit ten goede. En het heeft geen weerslag op uw factuur.

Meedenken
Labeur zoekt samen met u naar de beste oplossing. Welke oplossing past best voor de isolatie van uw dak? Misschien best de zoldervloer isoleren? Labeur zoekt het voor u uit. Pleisteren of gyproc? We zoeken het wel even op. Voor u. Welke voorwaarden stelt de brandweer bij renovatie? Labeur zoekt mee naar het juiste antwoord. Een buitenmuur schilderen of kaleien? Labeur bekijkt het voor u.

Referenties
Wekelijks weer een dak geïsoleerd in het Gentse? Een villa in De Pinte prachtig geschilderd? Een kasteeltje in Waarschoot tot in de puntjes gerenoveerd? De gevel van een burgerhuis in de Gentse Sint-Machariuswijk volledig hersteld en geschilderd; net als die van een arbeiderswoning in de Brugse Poort? De klaslokalen van de basisschool in Beervelde in een frisse kleur gestoken? Net als de nieuwe bibliotheek in Lochristi of het Museum voor Schone Kunsten in Gent? Labeur kan een indrukwekkende lijst van referenties voorleggen. Een lijst van perfect uitgevoerde werken maar vooral van heel tevreden klanten.

Vinger op de knip
Labeur steekt geen geld in een duur bedrijfspand, een grote voorraad of een sjieke bedrijfswagen. Labeur houdt de vinger op de knip. Minder vaste kosten, da’s beter voor de klant. En voor Labeur. De klant betaalt zo nooit meer dan nodig. En Labeur houdt geld over om te investeren in het creëren van weer nieuwe jobs.

Geen kat in zak
Bij Labeur koopt u nooit een kat in een zak. U krijgt een offerte met een totaalprijs. Extra werk of onvoorziene problemen worden eerst met u besproken. Zo kan u het kostenplaatje perfect onder controle houden.

Tewerkstelling
Kiezen voor Labeur betekent kiezen voor jobs. Jobs voor mensen die anders misschien niet aan de bak zouden komen. En die vandaag, via Labeur, schitterend werk leveren. Als isolateur van uw dak of zoldervloer. Als stukadoor of schilder. Straks misschien ook voor u.