Dak -en zolderisolatie

Een dak isoleren, thermisch of akoestisch, kent geen geheimen voor Labeur. Een dampscherm aanbrengen, de latten verbreden tot de gewenste breedte, de minerale wol – of een ander materiaal – aanbrengen, Labeur doet het. Perfect! En Labeur zorgt meteen voor de noodzakelijke afwerking; in gipsplaat of in hout. Als u het wenst, wordt alles geschilderd, precies in de kleuren die u wil.

Labeur is de specialist in het Gentse wat betreft het isoleren van daken met ecologische producten. Isoleren met vlas? Met hennep? Met houtvezel? U vraagt, wij isoleren.

De Groepsaankoop Dakisolatie Gent verkoos vzw Labeur voor het isoleren van daken en zolders met minerale wol, vlaswol, hennep en houtvezel. Die samenwerking garandeert u een perfect afgewerkt dak, goedgekeurd door de Gentse stedelijke overheid én door VIBE. Ook voor Wijkwerf, de Milieuadvieswinkel en Samen Sterker is Labeur dé partner voor het realiseren van dak- en zoldervloerisolaties.

Wie zijn dak isoleert krijgt danig wat subsidies. Labeur helpt u door de wirwar van subsidiemogelijkheden en bezorgt u de nodige formulieren om uw subsidies aan te kunnen vragen. Zo kan u de investering al op enkele jaren terug verdienen!

Ook wie niet het dak maar de zolder wil isoleren, kan rekenen op Labeur. Een nieuwe, geïsoleerde zoldervloer plaatsen, is voor Labeur geen enkel probleem, integendeel.

Dak -en zolderisolatie
Dak -en zolderisolatie

Wat kan Labeur voor jou betekenen?

Contacteer ons