Ecologische materialen

Gebeurt de isolatie van uw dak of uw zoldervloer met ecologische materialen? Hoe ecologisch pleisteren en schilderen? Welke ecologische materialen gebruiken we?

Labeur kiest voor milieuvriendelijke producten. Voor de isolatie van daken en zoldervloeren werkt Labeur enkel met ecologische materialen die de goedkeuring wegdragen van VIBE, van REGent en van de Groepsaankoop Dakisolatie van de Stad Gent. Uw dak wordt, naar uw keuze, geïsoleerd met minerale wol, met vlas, met hennepvezel of houtwol. Gegarandeerd ecologisch én vakkundig geplaatst.
Pleisterwerk gebeurt met 100% natuurlijke gips. Het plaatsen van gipsplaatwanden en -plafonds wordt, volgens de wens van de klant, uitgevoerd met milieuvriendelijke gipsplaten.
Schilderen gebeurt uitsluitend met verven op waterbasis, absoluut solventvrij. Labeur prefereert natuurverven.

Labeur wil een mens- en milieuvriendelijke onderneming zijn én er naar handelen. Dit houdt meteen in dat ook van de medewerkers het nodige respect voor de omgeving wordt verwacht. Selectief verzamelen van afval is een vanzelfsprekendheid voor de medewerkers van Labeur, evenals het zoveel mogelijk recycleren van grondstoffen en materiaal.

Wat kan Labeur voor jou betekenen?

Contacteer ons